Gastenboek

Hatelijke berichten, verwijtende berichten, kwetsende berichten, niet gepaste seksueel getinte berichten, schelden, spam, vermelden van gegevens van privé-personen, discriminatie, uitingen die sterke gelijkenis vertonen met sektes en insinuaties van negatieve aard zijn niet toegestaan.  De “Organisatie Nacht van Gulpen” behoudt zich het recht voor om dit soort berichten te verwijderen.

-
(48)
>
(48) F.Borgans
wo, 13 september 2017 13:56
email

Wanneer wordt de eregallery bijgewerkt.

(47) Jos
wo, 23 augustus 2017 23:09
email

Hallo organisatie,

Ik ben eens benieuwd wanneer de eregallery bijgewerkt wordt.(46) Lucy Voncken
vr, 24 juni 2016 11:08
email

Hallo Ger. In het weekkrantje van deze week stond een foto van moeder en dochter over de binnenkomst van de nacht.
Mijn vraag is zou ik in het bezit kunnen komen van deze bijzonder mooie foto.
Die moeder ben ik met mij dochter.
Alvast gartelijk bedankt. Gr L.Voncken.

(45) Mariëtte
wo, 22 juni 2016 09:13
email

Beste Ger,

Even terugkomend op de Limburgse Dagbladen. Maandag stond er in het Limburgs Dagblad een pagina vol over de Nacht van Gulpen met een foto van onze jubilarissen.

Mooi toch?

(44) Marcel Mientjes
ma, 20 juni 2016 21:13
email

Gisteren voor de 1e keer de Nacht van Gulpen gelopen. Het was een fantastische ervaring. Uitdagende route die ons door de mooiste stukjes van Zuid-Limburg leidde.
Prima sfeer en uitstekend georganiseerd!
Mooi om te zien hoe de route iedere keer weer op tijd was afgezet door de motorrijders. Dat is relaxed wandelen.
Klein verbeterpunt: op de pauzeplaatsen in het buitengebied waren bijna geen zitplaatsen. Daardoor werden prullenbakken omgedraaid om op te zitten. Eenvoudige banken huren kan hier uitkomst bieden.
Organisatie en vrijwilligers: bedankt voor de mooie nacht en dag!!

(43) Pascal
ma, 20 juni 2016 17:12
email

Proficiat met de perfecte organisatie van de afgelopen nacht.
Ik heb genoten. Ik ben het wel met Robert eens wat betreft de laatste start, deze was heel onduidelijk. Maar voor de rest SUPER. Ik zou zeggen, op naar de 50.

(42) Tom Essers
ma, 20 juni 2016 14:58
email

Een woord van dank voor de organisatie en alle vrijwilligers die wederom de Nacht van Gulpen mogelijk maken! Mooie route deze keer met veel heuvels, geweldig!!!

(41) Robert
ma, 20 juni 2016 13:39
email

Het was weer een leuke nacht van Gulpen en een goed organisatie . Alleen vind ik het jammer dat mensen niet begrijpen dat ook de laatste start een gezamenlijke start is . Ook al blijft het een wandeling en geen wedstrijd lopen toch een aantal mensen voor de eer . Een oplossing hoeft niet moeilijk te zijn bv een laatste stempel post op de pesaker weg die pas na kwart voor twaalf begint met stempelen . En misschien een digitaal aftel bord bij de laatste start . Dit jaar waren er heel veel te vroeg starters en niemand die er wat van zegt . Jammer toch???

(40) John Wetzels
ma, 20 juni 2016 12:00
email

Een groot compliment voor de organisatie van deze jubileumeditie, de 40e Nacht van Gulpen.
Alles was tot in de puntjes verzorgd, fantastisch ! Er is geen organisatie die jullie hierin kan evenaren, mijn complimenten!
Prachtig hoe de beide jubilarissen Jan Savelberg en Alfons de Bie gehuldigd werden en de mooie beelden op L1, wat een geweldige prestatie!
Dank voor wederom een prachtige Nacht!


(39) Nardie Aarts
ma, 20 juni 2016 08:30
email

Wederom een geslaagde Nacht van Gulpen. De niet voorspelde motregen gedurende de nachtelijke periode is gelukkig geen spelbreker geweest. Was weer een voortreffelijke tocht en het parcour was de Nacht waardig. Gelukkig weer wat echte Limburgse heuveltjes erbij. Ook nu weer dank aan organisatie en de vele vrijwilligers voor deze mooie wandeltocht

(38) Hein
zo, 19 juni 2016 19:43
email

Aller eerst mijn complimenten aan de organisatie dat ze deze tocht weer mogelijk hebben gemaakt. Was benieuwd of er ergen een GPS (GPX bestand) te vinden is met de complete route?(37) Marti Blomme
vr, 17 juni 2016 16:43
email

Langs deze weg alle lopers van de "Nacht van Gulpen/Neubourg tocht veel plezier en weinig blaren toegewenst en in het bijzonder Huib Akihary in training voor de grote vierdaagse !

(36) P. Franken
wo, 4 mei 2016 00:20
email

Wandelaars van alle afmetingen en lengten, luister en huiver. Afgelopen zondag heb ik meegedaan aan de 50 km oefenronde. Een aanrader! Niet alleen was het weer formidabel, ook stonden er in bijna elke weide scharrel-dieren, van koeien tot lammeren. Een ware belevenis en echt een must voor de complete lente-training. Er werd goed rekening gehouden met de geblesseerden, want er reed een busje mee en een quad (4 wieler) reed voorop om het verkeer te waarschuwen. Wederom bedankt voor deze serieuze training voor het symbolische bedrag van 1,- euro. Mijn complimenten voor de organisatie. Want leedvermaak is het einde van de wandelsport.

(35) Ger
di, 30 juni 2015 13:04
email

Complimenten aan de organisatie !!!!
Tempo was prima, wel wat meer heuvels graag, zeker in de eerste lus.

Spijtig dat de Limburgse krant(en) geen letter over De Nacht schreven...Ze verliezen blijkbaar nog te weinig lezers !?

(34) Hugo Ranft
wo, 24 juni 2015 19:57
email

Even een reactie op Robert. Je hebt helemaal gelijk dat ieder zijn uitdaging heeft. Ik neem aan dat je een ervaren wandelaar bent. Als dat zo is hoef ik je niet te vertellen dat lopen met een te lage snelheid dodelijk is op zo'n afstand. Zeker berg op en af. Dat loop je het liefst in je eigen tempo. Wat mij altijd verteld werd over de NVG is dat de heuvels in combinatie met de "hoge" snelheid van 6 km/u de tocht maakte tot wat hij is geworden. Helaas moeten ze hier in terug om voldoende deelnemers te krijgen. Ik betwijfel of dit op de langere termijn te handhaven is. Misschien kan de organisatie aangeven of deze verlaging tot een groter deelnemersveld heeft geleid. Ik ben namelijk bang dat er boven zijn afgevallen en onder zijn bijgekomen. Wat is het netto resultaat?

(33) robert
wo, 24 juni 2015 19:10
email

Voor even een antwoord te geven op Jos ik heb voor iedereen respect maar als alle snellere wandelaars weg blijven kom je niet meer aan duizend wandelaars . Het tempo lag precies op 5.6 en normaal 5.9 misschien niet zo'n groot verschil maar het was gewoon vervelend in de heuvels en als de sliert langer is heeft het publiek er ook langer van . En de nacht is altijd 6 km/uur geweest het moet ook een uitdaging blijven ook al kan langzaam lopen ook een uitdaging zijn voor snelle lopers voor te kijken of ze dit ook kunnen .

(32) Pascal
wo, 24 juni 2015 14:52
email

Ten eerste complimenten voor organisatie!
Ook ik vond de snelheid de eerste 35km wat aan de lage kant. Maar ik begrijp de organisatie dat ze dit doen. Als ik zie wat voor een werk en energie in deze tocht wordt gestoken vind ik het erg flauw dat mensen weg blijven omdat de snelheid omlaag is gebracht. Het organiseren van dit soort evenementen wordt steeds moeilijker. Ik vond het heel gezellig en de binnenkomst in Gulpen blijft super!!
Ga zo door, en op naar het 40-jarig jubileum!!

(31) jos
di, 23 juni 2015 23:28
email

Bij deze de complimenten voor de organisatie en al die vrijwilligers. Dit jaar bleef de groep goed bij elkaar en dat maakt het toch gezellig. Mensen die graag heel hard willen lopen kunnen beter een andere wandeltocht uitkiezen. Vermoedelijk lag het tempo toch op 5,8 km gemiddeld. Dus niet verkeerd. Hoop voor de wandelaars die het te langzaam vinden, over een aantal jaren afgelopen kan zijn als ze zelf niet kunnen bijhouden. Heb respect voor een ieder dus ook voor de iets mindere.

(30) robert
di, 23 juni 2015 19:25
email

Ik vond het jammer dat er maar weinig echt sfeer makers waren en ik vond het tempo zoals ik al eerder las en veel heb gehoord onderweg echt wel aan de lage kant vooral in de heuvels merkte je dat er echt de rem in ging ik heb er echt moe op gelopen . Ik hoop echt dat het tempo weer naar 6 gaat . Des ondanks wil ik me toch weer bij de organisatie bedanken voor de super verzorging en dat we toch nog steeds de laatst 10 km ons eigen ding kunnen doen de laatste 10 km blijft een spelletje .

(29) Hugo Ranft
di, 23 juni 2015 18:08
email

Hallo,

bedankt voor een perfect georganiseerde tocht. Wat ik jaarlijks een bron van ergenis vind is de minachting richting de Neuborg lopers. Ik ben van mening dat iedereen zijn tocht kiest en daar een reden voor heeft. Persoonlijk heb ik de keuze hiervoor gemaakt omdat het voor mij een training is. Verder vind ik de gemiddelde snelheid een punt om juist niet de hele nacht door te lopen. Hopelijk gaat ditvolgend jaar weer omhoog. Misschien een optie om de eerste 35 km (door de nacht) en group te lopen. Na de pauze van 6 uur kan dan het peleton vrijgelaten worden. Scheelt ook veel wegafzetters . Iedereen kan dan in zijn eigen tempo de tocht af te maken.

(28) Jes
di, 23 juni 2015 17:23
email

Hoi allemaal,
Afgelopen weekend een hele mooie tocht gemaakt door het Limburgse. Het was niet niks, ondanks de vele trainingsuren die we in de benen hadden, maar wat zijn we trots op onszelf, die 70 km pakken ze ons niet meer af! Graag willen we iedereen bedanken voor de geweldige organisatie en een speciaal bedankje voor het EHBO team dat ons na een dikke dip weer zo oppepte dat we toch voor de laatste 10 km konden gaan. Heel veel groetjes uit het Brabantse, Anita & Jessica

(27) Nardie Aarts
ma, 22 juni 2015 12:49
email

Organisatie en vrijwilligers bedankt voor weer een voortreffelijke Nacht. Alles was goed geregeld en het enkele buitje op het end heft de pret niet kunnen onderdrukken. Op naar volgend jaar

(26) Joke Kamerman
ma, 22 juni 2015 08:27
email

Organisatie, en natuurlijk alle vrijwilligers want wat moeten wij zonder jullie :)

Mijn dank aan de vrijwilligers van de oefentochten waarvan ik een paar heb kunnen meelopen. en de goede verzorging onderweg tijdens de nacht en dag heb ik mijn 1ste Nacht van Gulpen uitgelopen. Een fantastische tocht, een nieuwe ervaring rijker.
Iedereen BEDANKT(25) Brigitte
ma, 22 juni 2015 07:54
email

Beste organisatie,

Mijn man liep voor de 9de keer de Nacht. Ik heb m 8 keer bij de finish opgewacht en dacht ik moet dit zelf meemaken.
Ik heb gisteren de 70km uitgelopen. Met 1 woord: GEWELDIG!!
Wat een goed georganiseerd evenement!! Petje af voor de organisatie!
Van de oefentochten tot de finish, alles tot in de puntjes geregeld!
Ik heb genoten.
Bedankt!

(24) Michel
vr, 19 juni 2015 12:43
email

Iedereen succes iedereen morgen....aan het weer zal het niet liggen zo te zien :-)

(23) Kees
za, 4 april 2015 19:42
url  email

Fijne Pasen!

(22) richard
ma, 16 maart 2015 14:26
email

Fijn dat de snelheid iets naar beneden gaat, 70 km in een tempo van 6 km p/u is voor mij net wat te hoog.
nu de snelheid lager wordt ga ik weer meedoen.

(21) Sonja
wo, 7 januari 2015 20:33
email

Wat jammer dat jullie de snelheid aanpassen naar 5,5km p.uur.
Mischien in de toekomst 2 groepen met 2 wandeltempo's(het tempo wat voorheen was) of 6,5/7km p.uur.
Maar verder heb ik afgelopen jaar genoten van jullie mooie tocht en trainingstochten,ook de verzorging was perfect

(20) claessens
di, 6 januari 2015 12:13
email

Meneer de voorzitter, uw standpunt was duidelijk. Daar reageren nou net al die mensen in dit gastenboek en op facebook zo negatief op.
Na het toevoegen van de Neubourgtocht en het nu verlagen van het tempo resteert een slap aftreksel van wat ooit zo'n mooie tocht was, FOEI
Overigens, waar blijven de positieve reacties van al die wandelaars die volgens u minder hard willen lopen........?

(19) Theo
ma, 5 januari 2015 11:14
email

Beste wandelaars,
Langs deze weg wil ik iedereen een gezond en leuk wandeljaar 2015 toe wensen.
In de media is al aangegeven dat we het tempo gaan lopen van 5,5 km. Dit hebben we niet zomaar gedaan. We hebben geluisterd naar de wandelaars. Daar kwam steeds meer naar voren dat het wandel tempo te hoog lag. Voor ons als organisatie moesten we hier iets mee gaan doen en dat hebben we gedaan. En hopen hier mee dat de Nacht van Gulpen en Neubourg tocht verder uit groeien naar een wandel evenement voor iedereen.
Theo Laheij, Voorzitter Nacht ban Gulpen.


>

 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 9=